Pencanting tegar

12/25/10

entri kurang berkualiti. jangan baca. nanti korang jagi gila.

Hari ni sangat serabut. Oh, lupa pulak..Assalamualaikum kamu semua.
Ok, sambung. Hari ni sangat serabut pada awal paginya. Sebagai Exco Program merangkap protokol, aku dan Nani dikejutkan sekali lagi sampai kami dah tak rasa terkejut pun dengan perubahan perjalanan program yang tiba- tiba. Program ape? Program..hehehe

KURSUS KAHWIN!
Tulisan perlu besar bersama tanda (!) juga perlu berwarna eye-catching supaya bagi perasaan terkejut dan excited kepada korang. Jangan euphoria.

Harharhar ( dengan penuh perasaan bangga ). Selain daripada menjadi seorang Exco yang tak delah berdedikasi sangat, aku juga merupakan seorang peserta kursus tersebut. Percaya tak? hahaha

Anyway, banyak ilmu yang dipelajari hari ni. Opkos sangat penat sebab dari pukul 8 pagi sampai 5.30 petang kursus tu. Esok ada lagi sampai pukul 1 petang.

Erm...oh ye!

Angah aku telah selamat melahirkan anaknya pada pukul 2.10 pagi tadi bertarikh 25 Disember dan 19 Muharram. Dengan berat 2.85 kg  baby boy itu telah diberi nama Mohd. Faris Iman Bin Mohd. Irwan.

Faris = Pahlawan
Iman = Kepercayaan

Mohd. Faris Iman = Pahlawan beriman yang terpuji

Alhamdulillah. Syukur ke hadratNya selamat semuanya. Sekarang ni orang nak letak nama anak dasyat2..nak western.. gelamer gelamer... Tapi mereka terlupa. Apakah maksud di sebalik nama itu. Ingatlah, ketika kita dihimpunkan di Padang Masyar nanti, kita akan dipanggil dengan nama beserta nama bapa kita. Jadi, bagilah nama- nama yang baik kepada keturunan kamu. ^^  

p/s : tak sabar nak ada anak sendiri. mesti best kan? ^^


4 comments:

Miss Izah Mohamed said...

best2.. pegi cpt3 kursus kawin.. hohoh.. even calon xde lg.. alalla :P

Alynn Notnot said...

nak anak jgk. ngahahaha!

emieysandra said...

sedap nme tu..;)

fadzlina said...

izah : yep! biar p byk2 kali..lbih baik..byk ilmunya.

alyn: tu la.....calon x dak lagii

emiey: hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails