Pencanting tegar

5/4/10

nak kawenla..sape nk msuk meminang?hahaha

aku kini sedang honeymoon cuti sem 2 selama 2 bulan...harharharhar!
memulakan pekerjaan baru..aku kini penternak
penternak apa??
penternak LEMAK!
hahahaha


gamba ni tak ada kena mengena dengan entri ini..entah kenapa aku letak..hurmm..aku rasa aku comel kott..hahaha

aku duduk rumah baru dalam 5 hari rasanya
aku beritahu abah..
abah! ina nak kerja boleh tak?

nak buat ape?baik ina duduk rumah teman and tolong mama masak ke..kemas rumah ke..senang nanti dah kahwin takdela kena marah dengan mak mertua!

zzzzz~~
tu ajalah modal abah..kahwin kahwin kahwin..haiz
dala baru lepas kecewa pasal hal kahwin
dengan akak and abang aku yang bermesra2 dengan pasangan masing2 kat rumah
kadang2 rasa meluat pon ade jugak!<< padahal jelez xde psgn yg leh mnje2 gk..hahaha...WAKLU!

hurmm..kahwin
haiz..kan best kalau dah kahwin..takyah sakit kepale nk cari calon
mama n abah mls nk carikan calon..dorg kate crla sendiri..kalo abah jumpe yg sesuai baru abah padankan..huhu 
skang ni dalam pale otak asik pikir nak kawen jeeee

hey2!! kau ingat kawen ni perkara main2 ke??
agagagagagagaaaaa
ok2...
aku mestila nak habiskan study dulu
atleast aku nak ade kereta sendiri
kerja sekurang2nya setahun
then barulah kawen..ingat aku ni gatal sgt nk kawen keeeeeeeeeee
tapi kalo aku gatal pon biarlah!
aku gatal nk kawen!
gatal kawen mnggatal ngan suami ajela..da kompem2 halal n sah xde sape nk marah!
bkn gatal ngan pakwe okeh!!
tak boleh nk gatal pon ngan pakwe sbb skng aku single!! HAHAAHAH

okeh2..skng aku single
mls lg nk kpel2..skit kpale
tggu pinangan org dr lelaki yg soleh
bkn2..HANKALEH!
HANKALEH= handsome + kaya + soleh
akakakakaka
n aku x nk bermadu..itu kompem mintak jauhhhhh

xde mood nk bermadah dlm entri kali ni..dadadadada


10 comments:

Kie-yu said...

abah dah bagi green light tu. ape lagi. hehe~

fadzlina said...

akakaka..blaja lg laa..calon pon xde ni...huhuhu

perondajaketbiru74 said...

nak kawin kenapa mesti dengan yang handsome n kaya jer?

fadzlina said...

target aim bia tggi..kalo x dpt pon..dpt gk yg sderhana..namun yg penting skali adalam agama dan baik budi..=D

AISHA SAAD said...

nak kawenn jugaakkkk! huaaa...

tak nak jugakk kena maduu!! huhuhuhu.

fadzlina said...

haha..betul2!!!!

izomaki said...

ok. faiz sedia masuk meminang. blh? heh2x. tp bila faz readyla...

fadzlina said...

hahaha..ade2 j abg faiz ni..mlawak je kjenye..hahaha

izomaki said...

heh2x belajar dulu...k?

fadzlina said...

mmgla faz nk blaja dlu..adezz..abg faiz da kje p la cr calon kulaan mne taw leh wt bini daa..hihii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails