Pencanting tegar

1/27/12

Joy

Lama aku tak hapdet.
Assalamualaikum!
Hari tu, sabtu lepas bertarikh 21/1 buat pertama kalinya aku yang dilahirkan di kota sesak Kuala Lumpur ini menjejakkan kaki ke Menara KL yang dorang duk gebang2 tu.

So, aku dengan heksaited nye parking depan opis brader polis, berjalan dengan perut separa lapar dan VOILA!. Penuh semangat di jiwa.. aku cakap dengan kengkawan aku.. " AKU NAK NAIK ATAS!"
yayayayaayayyyy! 

pergi dekat kaunter pendaftaran. 
Down. RM35. Awat la mahai benor. jatuh keheksatitedan aku. Lalu kami ke XD theatre. macam main roller coaster. nak tahu ap eitu XD theatre? Lu bukak browser lu.. bukak www.google.com.. then lu type " XD theatre KL Tower". Lu baca sndiri wa malas nak citer

Pendek kata. BEST!



        
Percubaan pertama. Iguana ni berminat dengan cincin gua. CISKEK!

Percubaan kedua. Budak tu tak puas hati dekat wa sebab wa lagi cool dari dye. BHAHAHA!

Percubaan ketiga berjayaaaaaaaa.. Sesi menayang gigi bersama iguanaaa


Dua budak jakon kan menara KL.
dress yang gua pakai ni lu all boleh cekitout dekat chantekdress.

Feeling model. 

sekali sekala. bye. Gua nak call tunang gua. 

p/s: eh? ble plak gua bertunang ni? merepek

6 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

bela iguana best sbb dia duk diam je tak buat ape.. haha

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Saya pernah "membelai" ular sawa dan iguana... mula-mula tu seram-seram geli jugalah... lama lepas tu situasi kembali stabil.. :-)

CKB said...

angel0: eh?nk bela gkla nnt!

zaki: best woo pgang dye!

Shukri Mohd Ali said...

untung la ada tunang =,=

CKB said...

untung2!ahahah

Shukri Mohd Ali said...

=,=

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails