Pencanting tegar

1/3/11

is when you love someone. Use your brain!


Hari ini angin aku kurang baik. Setelah aku mengetahui sesuatu yang tak seronok, angin aku yang pada mulanya sepoi- sepoi bahasa, terus jadi angin monsun. 

Aku agak tak suka dengan couple yang selalu bergaduh. Memang lah standard kalau gaduh- gaduh tu kan, tapi ni kalau dah sampai maki hamun, pukul- pukul pulak apahal? Kata sayang, tapi macam amana sanggup nak naik suara dan tangan? Dayus punya jantan. Dahlah hubungan tak halal lagi, suruh masuk meminang tak ready. Tapi yang kau usung anak dara orang ke sana sini ready pulak?

Yang perempuan pulak, i love him..i love him. Hish, kalau aku lah.. selagi belum jadi sah untuk aku..jangankan pukul, naik suara pun lelaki tu tak layak! Yelah, aku bukan hak milik dia. Kita masih ada hidup masing- masing.
Kata nak clash la apelah. Pastu reconcile balik. Alasan? I love him.. I can't imagine how is my life gonna be without him. 
Kalau dah badan lebam- lebam kena pukul..hati dah sakit.. mata asyik menangis..pisah ajelah!
Emo betul aku.

KORANG BELUM SAH LAGI TAU!
KALAU BETUL SAYANG NIKAH AJELAH!
TAKUT APE??
TAK READY APE?
BUAT MAKSIAT ZINA SANA SINI READY PULAK??

BENCI BETUL!

please jangan libatkan aku lagi dalam hal korang. Aku dah tak tahu nak cakap apa lagi kat korang. 
Aku dah bagi jalan, kau cuma perlu buat keputusan. Apa- apa consequences, jangan cari aku.  Cakap kat mak kau. Aku bukan mak kau.

Sekian.

1 comment:

Mya Amira said...

hehe..
igt betol la tadi.. hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails