Pencanting tegar

1/2/11

Style your Hijab contest!


ferr!
Hari ini aku dengan bangganye meletakkan entry ni sebab aku telah menjumpai contest ni dengan sendirinya di blog penganjur itu sendiri!
WOOT WOOT! adalah trademark beliau


syarat penting nak join!!

1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )



Under Creative Commons License: Attribution


So, aku pun tengah mood-takde-nak-buat-assignment ni telah bertungkus lumus dengan semangatnya mempertaruhkan gambar ni!




dua-dua orang yang same. =.="
dua2 muke tak mekap, pucat macam mayat..huhu
suke jugak hana tajima! wee~~~

p/s: sy tak cukur kening, kening saya memang sikit. Huuuu

nak tag:

5 comments:

Anishaway said...

all the best cik faz ! ;)

fadzlina said...

trimas! jom la join skali!

Miza Yusof said...

good luck fazz :)
thanks tag miza :)

woot-woot said...

as'salam

thanks for joining ! wish u luck then ^^

jom join sini plak.hoho

best of the best contest !

NOOR FATIN said...

gudluck! thanx tag sy.. nanti sy join. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails