Pencanting tegar

11/15/10

Risau!>> Heppy!= Alhamdulillah

Salam ukhuwah semua
Okay, kelmarin aku tengok berita.. ade headlines dekat Astro Awani masa aku tengah masak2 kat dapur

" 22 jemaah meninggal dunia di Tanah Suci"
" Tabung Haji rawat 85 jemaah di Tanah Suci"

Astagfirlahala'zim... tachycardia aku baca headlines tu
aku dah risau dah.. dah la mama kol aritu kata kaki abah bengkak.. cuak tak cuak guaa
Pastu akak ipar aku pulak masa yang sama ni tengah nak beranak.
19 jam bai menahan kesakitan.. barulah doktor nak wat caesar.

Dalam kul 3 petang waktu Malaysia, mama kol. Mama kata dorang ok ja..abah pon ok..nanti dalam pukul 10 ke 12 ntah waktu Mekah dorang nak p Arafah. Lega cheq.
Pada masa yang sama along mesej kitorang akak iparku selamat melahirkan anak perempuan pada jam 1235 via caesarrian surgery.

Syukur2... Alhamdulillah

Tak sabo nak tengok anak buah..heee
Now tunggu akak aku jep.. Aku dah jdi MakLang!! weee~~~~

2 comments:

AISHA SAAD said...

wahh shok nyaaa!
nak anak buah jugakk.

time parent aku kat sana pon setiap berita keluar aku yg cuak lebihhh. hehe~

neway, wish everything okk keyh? peace..

fadzlina said...

tau xpe!! da jd maklang ni..kne ade ifat keibuan sikit!hahah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails