Pencanting tegar

9/4/10

Homosapiens bukanlah sapi yang homo ( songsang nafsunya )

Ehem. Salam.
Dengan rasa bangga serta bongkaknya aku membuka blogspot.com ku untuk menulis ( sambil buat gaya berdiri "cool", kaki sebelah pijak tangga ) bahawasanya aku telah habis EXAM!!! waka! waka! hey! hey!

MUAHAHAHA!

Biomekanik Untuk Terapi CaraKerja  : aku blur2 ayam tentang tajuk ini. Aku menjawab soalan2 yang tersedia menggunakan prior knowledge Form 5; fizik dan sedikit ilmu human anatomy. Kategori soalan : boleh tahan senget kepala fikir.

Patologi asas : hanyalah 2 jam kredit. Tapi terlalu banyak yang perlu diserap serta mekanisme patogenesis bersama ilmu histologi yang aku kurang gemar. Kerap diabaikan. Kategori soalan : banyak perkara baru aku jumpa. Tahniah Fadzlina. ( Nota dalam English. Belajar dalam English. Soalan dalam Bahasa Melayu, HEBATNYA~~ )

Kinesiologi dan Anatomi Manusia : Banyak sangat muscle; origin dan insertion yang perlu diserap oleh frontal lobe. Sakit kepala. Kategori soalan : Dalam dewan peperiksaan kami buat demo kinesiologi. Semua macam sengal terpaling sana tersenget sini.

Farmakologi am : Haaa, inilah yang paling terbaik+ terhebat! Warga2 OT tidak tidur malam bukan kerana berqiamulail di bulan Ramadhan, tetapi mengadap farmakologi yang macam hape tak faham. Banyak gila nama2 ubat yang perlu dicerna bersama mekanisme2 yang seakannya sama saja. Kategori soalan : Soalan pertama membuatkan aku jatuh rahang. Soalan2 seterusnya, aku migrain. Akhirnya, aku menjawab menggunakan sensori keenam aku. Tawakala'lallah.

Malam 30 Ogos nak dekat2 31 Ogos

Esoknya, pada 31 Ogos cuti kan. So, kami berpoye2 di luar hostel dan merewang bersama jiwa-kacau-tak-habis-study-lagi di sekitar KTSN nak dekat2 dengan rumah pengetua dengan harapan dapat tengok bunga api malam merdeka.
Namun disebabkan limitation kami dari segi ketinggian yakni kami tak dapat menandingi ketinggian pokok2 serta bangunan hostel, kami tak dapat tengok bunga api secara live dari KLCC.

Namun, niat kami didengari oleh anak pengetua makanya dia mainlah mercun dalam dua das cepeh-cepeh di halaman rumahnya. Alhamdulillah, terubat rindu pada mercun bunga api. Jadilah dari tiada kan? =.="

Dah pukul 12 malam lebih kami masih merewang2. Maka dengan sifat inisiatif dan inkuiri kami semua, kami menangkap gambar bagi menyembunyikan rasa butterflies in the stomach disebabkan banyak lagi tak cover. Tapi aku sudah berada di tahap dinosour in ilium.

Gaya2 girls next door dalam cover album " Jiwa Kacau midsem "

Paparazzi.

Kami belum merdeka dari exam. Ini hanyalah gambar spastik.

Jumaat 3/9/2010

Selesai exam farmakologi, aku dan seangkatan rakan2 berangkat menaiki bas menuju ke UKM induk di Bangi bagi Iftar Persatuan Mahasiswa Anak Johor. ( Ye, aku bukanlah anak Johor mahupun Kelantan. Tapi biarlah! Aku bayar ape! Muahahaha )
Makan macam heaven! Nasi ambang bersama lauk2 ambang nye memang sedap! Terutamanya sambal totok! ( Tak sempat pula bergambar dengan sambal tu )

tak. Sebelah aku ni bukanlah sambal totok. Dia homosapiens. ( Homosapiens : bukanlah sapi@ lembu yang homo )

Farah dan Ecot; kamilah anak JoHorr!
Pika; motif??

Nani buat shuffle kepala. Bboy n Bgirl sekalian! Teknik baru!

Dalam bus. Semua muka kenyang.

P/s: Aku sayang kawan OT aku. Mereka sangatlah sebulu+seotak+sekepala. Perangai masing2 semua tak matang. 20 hanyalah angka. Hehehe

7 comments:

pika ruslan~ said...

gilo

fadzlina said...

ko la gilo kak long

Anonymous said...

oii..pehal gmbr aku sumer xelok akk??sekali muker bercahaya aku ley time ag..2kali muker berkocak ala-ala snap time B-Gurlzz clan clash..(bley thn ag tuhh)..kali ketiga nih yg aku xthn..buruk bebenor gmbor aku time lm bus tu..hoii~~hpe salah akuuu..huhu~~repot kt hilmi!

cinan said...

huhu

fadzlina said...

gedikla ko nani..cunla tu..natural beauty..hilmi jatuh hati punye lah..haha

cinan said...

hhuhu..hotak pungkok ang!hilmi ley muntah tgok gmbor tuh.huuhu

fadzlina said...

.pungkok aku mmg cntik..maceh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails