Pencanting tegar

4/30/10

akulah Orked yg menggedik pada mlm itu~

semalam pada tarikh 29/04/2010
aku telah menghadiri dinner kos OT yang dianjurkan oleh bebudak 2nd year kos kami



setiap batch kne buat prsembahan
maka kami bebudak 1st year,
telah memikir, mengerah otak serta kudrat kami untuk berlatih drama muzikal dalam masa 3 hari sahaja!
pengarah utama adalah Idati!wewewewe
otaknya cukup bergeliga kalau bab merepek klaka gila2 ni..hehehe

Idati x berlakon tapi dia menjaga muzik

watak2 utama drama muzikal kami

aku > Orked
Ecot > Abg Meon
Hana > Melati
Isma > Tommy

pelakon tambahan

Nani > bulan..hahahaha

dalam drama muzikal ini kami telah memasukkan 7 buah lagu mengikut zaman

1. Jalan Bersama by Pn Siti Arbi (lecturer kami!! rugi dye x dtg.. )
2. Bulan Purnama by aku pun x taw tp lagu ni zaman 40-an
3. Bunyi Gitar by Allayarhan Tan Sri P. Ramlee
4. Nobody by Wondergirls
5. Kekasih gelapku by Ungu
6. Kantoi by Zee Avi
7. Dunia Belum Berakhir by Shaden

lagu2 trsebut telah diedit oleh sifu IT kami yaitu Dati jugak
hehehe




melati ngan Abg Meon bercerangkerama tanpa pengetahuan Orked ( siyes Hana, ko mmg gedik tyme ni..hhaha )

kemain lg korg yeeee

tuttt tutttt...ngape Abg Meon tak angkat telefon ni???

sedih Abg Meon tpu Orked.. meh Orked nk nanyi lagu Kantoi smbil men gtar pe ntah ni

lagu Kantoi lagi.. "tapi bila i sampai u, u x ada... lagi lah i jadi gila! "

amboi2 Abg Meon! di sini kamu ya! bersama perempuan kabaret ini!

 gadoh2

Orked : wuwuuu..smpai ati Abg Meon wat Orked cengginii

Tommy: jgnlah nanges Orked..Tommy kan adaaa

Orked : hurmmm

tibe2 nyanyi lagi
" dunia belum berakhir...bila kau putuskan akuuuu..masih banyak teman2ku di sini menemaniku"

bersama prom King!
abg Shahrul yg tggi gilakkk!

heee~~~

pengarah bersama Melati menggedik di luar scene~~
hehe


pepehal pon
korang mmg gempak!
walaupun persembahan kita x seberpa..tapi aku puas hati ngan effort korg sume!!!
mmg ALL OUT GILA!
sayang korang!
majulah OT BATCH  '06!
woohooooooooo

5 comments:

cik EPAL said...

macam best je :)

fadzlina said...

hihi..mmh best!

izomaki said...

wlupun faiz tak join tp terasa best...

fadzlina said...

hehe..mmg best sgt2!

idAti mALek said...

oi.....knp aku m'gedik ng pmpuan keberet lak...aku tau la aku ensem...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails