Pencanting tegar

1/13/12

Follow follow follow

Aku paling anti dengan blogger yang paksa paksa orang follow blog dia.

" Hye, follow me ya! "
" I follow youu, follow me backk yeaa "

Datang blog orang paksa orang follow dia. Ynag jenis " I follow u, follow me back yea" itu aku boleh tahan lagi tapi still agak sengal bagi aku. Tapi yang hok datang blog orang takat tinggal link je. Kat ruangan komen entri.. dia tak komen pun entri tu pastu pepakse gua polo dia. Apakah neraka? ( baca: Whattehel? )
Dah tak best tu tak best laaa, jangan la pakse orangg. ( emo )

Aku ni bukan blogger popular yang nak poyo sangat kan. Tapi, aku berpegang.. " Lu best, gua folo "

Kalau korang rasa blog aku best, follow lah. Kalau tak best, tak payah follow.
Takde butthurt.

Sebab aku pun camtu.

Dan dan dan dan... kepada adik2 blogger sekalian alam...
Akak ni suka nak baca blog adik- adik.. KALAUUU

1. blog adik takde lagu. kalau adepun akak boleh pause kan.

2. blog adik takde pop-up message yang banyak2. Sampai akak nak kuar dari blog adik pun kuar gak pop- up msg tu..memang akak block la.

3. tulisan adik mudah dibaca; yakni warna yang bersesuaian, font yang jelas, saiz yang cukup besar untuk mata akak yang kian tua ni. tulisan kecik, font sambung2, kaler pink kuning sakit mata.. memang akak block.

4. blog adik takde banyak sangat gajet or application. Yang bling2 laa.. yang bila scroll kuar pari2 la.. yang penting..tak berat la. Kalau berat. HACK! eh, block!

5. Ha, this is the best part. Tolong tak payah comel sangat sebab akak tak paham. maksudnya, ayat2 tu.
"tqm0 tqip mqtqm nie qww. bqbqp qnti." T.T

So, kepada sesapa yang aku folo tu, komfemmmmmm korang best! Hekhekhek.

p/s: kat twitter pun amalkan folo me back nii. ape cer?

2 comments:

Aishah Jahirah said...

erm...ramai yg mengeluh pasal ni..

Shukri Mohd Ali said...

hahaha. malas nak follow melainkan di follow. kalau di follow pun tak rasa apa, sebab depa nak follow ja, bukan nak baca apa yang kita tulis. weeee.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails