Pencanting tegar

9/14/11

Terserempak dengan Fatin Liyana!

Assalamualaikum
Hari ni merupakan hari orientasi aku ke PPUKM sebab bermulanya minggu hadapan aku ( dan kosmet2 ) akan berpraktikal di PPUKM di unit medical dan psikiatrik. 
So, tadi memang berdebar- debar bila En Wafi bawa kami round2 wad dan melihat pesakit sebenar. 
Terasa benar ilmu di kepala macam sayup2 angin meniup saja. Rasa malu nya dah third year masih lagoi macam awang2- awangan.

Huhu.

Selepas solat Zohor kami dibawa En Wafi untuk round2 perpustakaan PPUKM. Satu floor je tapi suasananya buat aku rasa nak bermalam di sana dalam timbunan buku- buku. Best lah.
Kemudian,... jengjengjengggggggg

Aku ternampak seorang gadis bercermin mata sedang buat group discussion di satu meja. 
Aku macam pernah tengokkk je
Aku tarik member aku cik Hutan Kabut
" Weih, tu bukan FL ke?"
HK : " Ha la!!"

Dan kami berdua menggelupur entah kenapa. Hahaha.
Dan aku rasa FL dan kawan2 nya perasan kami yang menggelupur macam lipas hilang sesungut. Bhahaha!


aku tak delah nampak dia minum air plak dalam library kan. Dia study ok

Tapi kami tak bertegur sapa pun. Dia nampak busy, Kami pun busy jugak tadi. So, cik Fatin Liyana.. kalau anda perasan sekumpulan kanak- kanak yang menggelupur staring at you, jangan risau. Mereka adalah kami. 
Kami sudah third year.

Bukan first year yang hingusan.
But yet, we look so hingusan. 
Don't blame us, its the weather. Fever. 
Bye!

p/s: aku jmpa FL, kau hado? bhahaha! (poyo mode )

15 comments:

missina said...

mesti bestkan jumpa org glamer,,,pujaan ramai gitu kan,,,hehe,,err adik ni amik doktor gak ke?lehla mintk nota kt FL,,,hehehe

CKB said...

kami bukan doktor..kami roktor rehab..hehe..occupational therapist. ;D

shazmir said...

ambi comel nye dia... nak sikit air..!!

cun awk cun
xyz4mir.blogspot.com/

Idati Malek said...

aku tak boleh lupa saat kita menggelupur bersama-sama semalam....!!!!!

Seksi Bani said...

kesian kat aku tak pernah terserempak ngan FL! hehehe...

CKB said...

Shazmir: FL mmg comey!

CKB said...

HK: ko ngn nani la penggelupur hebat!hahaha

CKB said...

SB: dtgla PPUKM!

Aifa Afiqah Sulaiman said...

aifa pon OT gak..tapi KKM student...hehe..nanti nk praktikal kt PPUKM la..hehe..nk jmp FL.haha kalo nak jumpa irine nadia marcello datang lah KSKB sungai buloh :)

Danial Razak said...

nanti kalau jumpa lagi kirim salam kat FL.hahahaa.=p

CKB said...

haha..nnt nk posting sne la plak aifa! :D

CKB said...

danial: kehkehkeh..tgk la dlu..bhaha!

shazwanazizan / wanblur said...

fuyoo.. jumpa FL :)

Shukri Mohd Ali said...

jumpa orang fofuler. mesti la menggelupur. heee.

hazanis said...

untung la..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails