Pencanting tegar

8/10/11

Segmen BEN: BEN Ashaari ajak kenal blog ni #2


Assalamualaikum
PERGH! First time bai aku join segmen!
Ni HEKSAITED NIH!

disebabkan ni first time aku join segmen abg ben, aku nak ceritakan sikit latar belakang blog yang aku cinta ni.
dah nak dekat 3 tahun la kirenye blog ni terlahir. basically blog aku tentang apa yang aku fikir, apa yang aku rasa. nak kata personal blog pun tak juga sebab aku juga suka membincangkan isu- isu semasa dari sudut perspektif aku. 
Aku juga suka memasukkan unsur keagamaan di dalam setiap entri aku sebab Islam itu kan merangkumi seluruh hidup manusia. 
Lagipun saling nasihat menasihati itu kan baik sifatnya. 
Aku suka buat entri yang santai tetapi buat orang semua berfikir dengan lebih deras. 
JANGAN JADI TIPIKAL dan HAVE YOUR OWN STAND. 
itu prinsip aku.
sekian. ;D

and and anddd...aku tahu segmen ni dari blog abang ben sendiri. CHECK IT OUTTT

jgn lupe utk hamburkan segala kreativiti anda di siniiii!! NESCAFE CHILLAHHHHHH

sekain tu.. korg tau takk proton ade kkuarkan keta baru.. CUN SEYHHHHHHHHHH

ini blog yg aku telah lawati

blog dye hijau..damai2 gituuu

kaki wayang. hai! byk kot informasi kt blog dyee

nama je dah gempak.. blog dye pun mstilah gempak gak kan? cek him out!!

hamboii..comey bebenor blog ni dehhhh

byk gak info dlm blog gadis cantekk ni!

org fofuler bebeyhhhhh...pnulis skrip tuu..leh la mintak tlg ajar kan skit2.. ;D

masuk2 je nmpk mata cun..perghhh... trgugat puasa..haha

header dye lepak gile..buat CKB rasa nk join.. haha

http://dayahjelita.blogspot.com/
nme pun dayah jelita.. blog dye pun jelita baii

http://farhah88.blogspot.com/
pink habes! mmg feminin ni. ;D

http://hajar-apesaje.blogspot.com/
skali tgk blogger ni mcm cikgu2 gayanye. ;D

http://cthaslinda.blogspot.com/
comey je blognye mcm tuannye. hekhekhek

http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/
ibu ni sangat comel blog nye..hikhikhik

http://emasriee.blogspot.com/
nme dye mulan. blog dye pun best gak..jgn lpe polo!

http://doodleliciouss.blogspot.com/
pandai betul dye ni ber doodle taw!
http://farizaothman.blogspot.com
jelez ngn blog dye. cntik!
http://ezaiza.blogspot.com
blog ni anggun. ;D
http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/
nme pun pelik2 je kann.. tp sgt informatif tauu
http://goreng-gorengada.blogspot.com/
bukak2 nmpk ade org x suke JB..hehehe
http://redchizzy.blogspot.com/
blog yg comel tp agk berat lah.. kurg kn sikit widget2 mesti lg best!
http://dearbella-bella.blogspot.com/
cik bella ni suke bnde comel2 nmpknyee... ;D

23 comments:

azam said...

"salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
see u around and happy blogging….follow awak"

Kaki Wayang said...

Nanti baca k kat blog BBH tu sal sedikit ulasan mengenai Cik Kain Batik

http://informations-the.blogspot.com/2011/08/betol-betol-hangat-ben-ashaari-ajak.html

~AmyLiana86~ said...

hai..amy dh singgah n folo..

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Lia-De-Pinky-Leo said...

datang singgah cni.. :)

http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/2011/08/sambut-tanganku-bawaku-pergi.html

Lulu Caldina said...

hai awak!!!
Rajinnya dia join segmen encik ben :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Baru Mak Dara tahu CKB adalah singkatan nama kepada CIK KAIN BATIK.. waaaa memang Mak suka betul kalau ada nama nama ala klasik ni.. Memang unik sangat nama ni..Dan mak suka quote CKB iaitu "Mencanting dinding maya dengan kata hati. Definisi ayat bertapakkan pengalaman." so nice..

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

singgah dr segmen BA. follow juga :)
http://farehazone.blogspot.com

mr.oren said...

ronda-ronda kat sini...sebelum ronda-ronda di BAZAAR...

http://orensyafiqsalam.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

DaYaH JeLitA said...

Hai datang dari segmen..Nak tahu apa saya komen pasal blog awak? jom jenguk entry saya :)
: BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2

cik violet said...

http://farhah88.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html


jom singgah my belog jugak ;)

cik violet said...

cik kain batik..nama awak ad dalam segmen..jom terjah ;D
http://farhah88.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

hajar said...

dtg jenguk awk...

haslinda said...

Hai... linda dtg bw sini... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

DoodleLicious said...

Hye..datang ziarah geng segment

keep in touch ya ^^

ain1914 said...

tinggalkan jejak...

Bella said...

singgah disini pula dari segment yang sama...^^

fatin nabila said...

jom singgah sini:

http://redchizzy.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blogku-2.html

fatin nabila said...

haip cik batik

http://redchizzy.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blogku-2.html

Abe Goreng said...

Hye Cik Kain Batik ni Encik Kain Pelikat dah sampai.HAHAHA.

UPDATE:ISTANA BIRU nak berkenalan.

Asyikin said...

hye, singgah sini. Follow awak :)

POP said...

Singgah sini dari segmen Abang Ben dan kalo sudi follow lah POP. Insyaallah POP follow balik :)

Jom baca dan komen entri ini

Gatalnya majikan nie :P


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

mynayusof said...

nak tau myna komen ape?

http://mynayusof.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails