Pencanting tegar

8/9/11

Sapa sini otak kreatif gila?

Ha, ni CKB nak tanya hampa semua ni..
Apa hampa nak buat dgn RM 10 Ribu?
SEPULUH RIBU WOIII... free2 je korang dapat sapa nak bagi??

Ni NESCAFE ni nak bagi nih! Baik hampa semua join buat slogan semua mana tahu dapat RM 10 ribu bagi la kat CKB sikit no!

Apa yang korang kena bua hanyalah bagitau pakcik Nescafe ni apa hampa nak buat dgn RM 10 ribu tu?

Kalau CKB la kann.. CKB nak p umrah lagi ;)



klik bawah ni kalau nak merasa duit beribu dalam kocek!
Challenge your creativity today with a NESCAFE can to be in the running for RM10,000! #NescafeChilllah

3 comments:

IHSAN KHAIRIR said...

saya bayor hutang dulu kot... utang kad kredit tak terlarat nak cover... lagi utang pinjaman blajor kat uni dulu... huhuhu

CKB said...

pergh..baek gila! bagus2! :D

sarah honey said...

ala bestnye 10ribu tapi otak tak kreatif la. sob3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails