Pencanting tegar

8/21/11

Jawab soalan, dapat duit? Mudah gilaa!


Assalamualaikum kawan2.
Pergh, sorryla lama tak hapdet blog serta tidak berBW mala tidak jugak membalas komen2 yang sepatutnya. Makin nak raya, makin sibuk. 10 Ramadhan je lagi.. tengah rushing nak kejar. Moga2 kita mendapat rahmat, keampunan serta terlindung dari azab api neraka.

OK, sejak 2 hari lepas, aku ada terjumpa ssuatu yang amazing tau!
Benda ni korang hanya perlu register dan jawab2 soalan kemudian setiap soalan yang korang jawab korang akan dapat mata ganjaran yang ditukar kepada cash yaww!!

Tak percaya ke? Aku try2 la register dan jawab segala survei deme semampu aku lah. Dan dalam tempoh 2 hari saja aku dapat mengumpul sebanyak 400++ mata ganjaran! Perghhh.
100 mata= RM 1

INTRO: why got such a job ? -- > it's because many big company have change their way of doing market research ( instead of hiring people go on the streets asking people to do survey , they make it online ) , making it online can cut a lot of cost on the perspective of big company and this way (online survey ) also can reach research targets easily due to globalisation . And, we are the targets of research , and they pay us once we completed their survey, this is how it works , easy right ?

So, lagibanyak soalan korang jawab, lagi senang dapat mata!
Korang nak tahu kat mana tempat tu?

Ikut link ni!

Korang follow jee instuction dia dan dengan senang korang leh buat part time job sambil goyang kaki. kehkehkeh!

3 comments:

hazirah kasimon said...

btol ke CKB?

Eena Arrina said...

ena pon pnh buat survy part time work :)
http://lifeofusea.blogspot.com/2011/05/cara-buat-duit-wajib-baca-tanpa-modal.html

lgpon, pnh buat i-panel jugak. :)

CKB said...

betul..CKB dah try dah. ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails