Pencanting tegar

3/6/11

Aku tak kejar trafik macam setengah orang.

Assalamualaikum

ehem2, aku memang jarang atau boleh kata tak poernah kejar lampu trafik sebab aku tak pandai bawak kereta. Aku hanya akan tengok saja lampu trafik itu. Eh2, salah salah!
Maksud aku, ermm biasalah kan setiap blogger pasti akan pacak NUFF kat dalam blog mereka macam aku ni ha. Ada dua tempat ni kau pilih je mana2 kau nak kelik.

Apa? Tak nak klik? Suka hati kau lah. Hahaha.
Well, aku bukan jenis kejar trafik pun. Buktinya? Trafik aku memang tak kan setinggi Yuyu Zulaikha apalagi Ben Ashaari. Trafik Hutan Kabut definitely lebih tinggi dari aku. Sebab itulah aku tak kan letak entry pasal Nuff aku. Itu rahsia gembira aku saja. Ahahaha.

Aku jarang update. Aku LAGI gila jarang BW. Kalau rajin aku BW ah. Sebab tu tak ramai orang kenal Cik Kian Batik. Kain Batik mungkin mereka kenal boleh didapati di pasar malam ataupun pasar Siti Khadijah. Tapi, Cik Kain Batik? Ada di Ampang.

Aku pacak Nuff ni pun sebab kawan aku dulu2 suruh pacak. Aku pun letak je. Nak kelik sila, tak nak kelik biarkan saja. Tak best lah paksa2 orang ni kan kan kan?
Lagi satu aku kurang gemar adalah spesis yang " I follow you, please follow me backk". =.="

Aku agak alergik ngan statement macam tu. Bukannya apa, aku biasa akan follow kalau aku sukalahh. Kalau aku tak suka buat apa aku follow kan kan kan?
Pastu pastu pastu, aku lagi gila tak gemar dengan ada pop out windows yang ada tulis " Selamat datang! Sila klik Nuff saya dan follow yep"

Hak ellaaaaa... main paksa2 pulakk. Malas gua nak layan. Pashtuh tie na tulish tomei tomei matam nie taww. Ish, aiii cukup ta cukeww. Urgh. GrOw upPp!! aKu tAK suKeWW gaK yaNg jEniS tUliS maCam NiE!.
Ehem, bukan apa.. susah aku nak baca. Aku rasa macam budak tadika kena mngeja balik apa yang korang tulis tu dan fikir wadahek kah itu.

Takperlah, setiap blogger punya beza warna. Aku tak kisah lah.Tapi jangan paksa aku follow dan kelik2 Nuff anda. Aku klik je, tapi kalau ada unsur paksaan tu..aku kelik 'X' je.

Ahaha..ok dah. aku bz ni. Sorry untuk pemenang Contest Jejariku Kreatif. Aku akan post hadiah korang minggu depan. Promise! CKB banyak kerja lah tak sempat nak post. Ok?
Bye

gambar masa dinner kolej yang tak cukup makan.
Saja letak tetibe rasa macam nak letak.
Tak boleh ke?


Masa 1st year di Puri Pujangga.

8 comments:

idAti mALek said...

perlu ke hutan kabut?trafik x kencang ok.wekk..haha

CKB said...

elehh elehhhhh

♕ Mr.IX ♂ said...

dulu rasanya pernh datang sini coz tengok ayat 'homosapiens mencanting batik' tu....hahha...coz blog saya homosapiensz [with z...] hhehe

Muhammad hamizan bin yusof said...

xpernah ade nuffnang..huhu

CKB said...

ahhhaaa..betullah tu!

Seksi Bani said...

apa kata kita tumbangkan semua tiang2 trafik kat jalan tu.. hehe...

CKB said...

jom2!

Ismet Ulam Raja said...

saya spam. Dan saya suka trafik. Jom pergi blog saya. Haha!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails