Pencanting tegar

1/16/11

GA umar yang cute: picture aku cute? Kau ada??

Okay, bersempena dengan aku dah tukar template and nama blog aku ni, aku nak join GA Umar yang cute setelah dijemput oleh beliau sendiri. Hehe..

Ferr, dye soh aku ediit picca lah..oklah2..aku edit picca.. Aku harap encik Umar dapat judge seadil2 nye lah

Bismillah~~~

SEBELUM PENYUMBANGAN


Alhamdulillah, berbekalkan Adobe Photoshop CS2 dan Photoscape,
aku berjaya menghasilkan dari yang kat atas ni..
menjadi
.
.
.
.
.
.
.

SELEPAS PENYUMBANGAN


VOILA!!

Disebabkan aku takdelah sekreatip mana,
hasil yang dihasilkan sama je dengan guna photo editor mespes.
Aku nak buat gaya ala 60- an gitu
Macam zaman Saloma ler
( Ada gaya tak? huhu)
Tapi, aku tak kira, aku nak join GA ni!
Muahahaha

Kenapa gambar ni?
Sebab aku rasa aku cute. Macam encik Umar. ^^


Sekiann

2 comments:

Miza Yusof said...

GOOD LUCK :)

thanks tag miza :)

Ana Mardia said...

haha tima kasih tag ana!! hihi suka2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails