Pencanting tegar

10/11/10

Muka suci ngan muka cool


Haih
ngape le mike dop cayo ngn teman ni
teman ni tak denye nak nipu2 mike
kalo mike dok caye lagi dgn teman, bukok le dade teman ni
operate la hati teman
teman ni jujur sebenor2nye

adeh, muka aku ni ade muka penipu ke
kenapa orang tak caye kalo aku cakap aku single?
muka aku ni ade muke playgirl?
ade muke pengganas?
sekali tengok pun dah tau aku ni muka innocent
kan da cakp
aku single jep
nanti kalo aku nak kawen aku jemputlah korang.
jangan riso kay
haiya

haha

ni muke2 suci. sorang bekas gangster sorang lagi budak comey dari dunia Magika..hoho


muke2 cool. Anda bagaimana?
kalo rase anda tak cool takpe, kami takkan discriminate anda.

Sekian~

3 comments:

idAti mALek said...

sy rasa gambar no 2 yang paling kanan tu x cool.sbb tibe2 dye jd paling rendah...

tribute pade sliper wedges cik fadzlina ea

fadzlina said...

erk...jelez la tuh..hahaha

fadzlina said...

erk...jelez la tuh..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails