Pencanting tegar

10/5/10

Contest Moment to Remember

okay. contest lagi. dulu aku join contest hitamputih aku kalah. gamba aku x berkualiti rasanya. kamera aku bukan DSLR. aku hanya guna kamera henpon Sony Ericsson yang cikai cabok sahaja. down~

ape2 hal pon, aku x putus asa.
RAWRRRRRR ( bunyik org tengah semangat okeh )

ehem~

ekceli banyak moment to remember aku lagi2 kalo bersame2 encik BF. tapi malangnye sekarang mereka tinggal bekas je pada aku. bekas bf ok bukan bekas tapawer.

So, aku bukanlah ketandusan saat2 hepi sangat jadi aku punya banyak bukti untuk itu! tak percaya??
Aku nak letak banyak bukti nih! Tapi, adeh. Saudari kesayuan seorang gadis ni nak satu gambo je.
So, jangan sedih tengok ajelah satu gamba aku ni sebagai pengubat duka lara. ( eh, ape aku merepek nih? )



okeh, kami bukanlah seperti yang anda fikirkan. Kang aku tembak otak sorang2 kang..hahaha
Kitorang member je, member dari sekolah rendah. So gambar ni disnap ketika di Sunway Piramid. Ketika ni kami semua kejakonan dengan ice skating so kitorang pi maen ice skating kat situ.

Semua pun tak reti maen so kitorang main redah je. Moment yang paling best adalah bila kitorang jatuh siap menggelungsur lagi kt atas ice tu. Dahla gluteus maximus aku kebas pastu malu lagi tak pasal2 muka aku yang coklat- coklat kelat ni jadi lebam kerana merah. Tapi kitorang gelak2 jep sebab control cun n hensem la kan sambil cakap " ala, standard la tu jatuh..baru cool.."

cool tapak kasut ko la...
eh, knape ngan tapak kasut aku? mentang2 kasut aku bukan kasut keghokkz ( crocs )

Yang rambut hensem tu adalah Usop, dia hensem sebab makan tapai katanya. Bolehlah korang cuba. Yang pakai spek tu Fahmi, dia adalah YB kami. Baju belang2 adalah aku. Tak perlu puji. Aku tahu aku comel. ( Waklu!)
Yang chinese looks tu Sarah, dia adalah ratu sekolah..hooooooooo~~

okay, dia suruh aku tag 3 orang. jap ek

1. cik ain iman..heee
2. abg abir HOT!
3. cik diela cute!

heeeee

okay, ade 3 benda yang aku idam2 kan sangat.

1. aku nak menang contest nih..heeeeeee
2. aku nak kahwin....lalalala
3. benda paling gempak kat dunia ni yang aku nak.... aku nak ferrari sport merah. fuhhhhh

heeee.....ni kira benda ke?? boleh lah kan..hohoho

anyway, kepada saudari safiyyah, tahniah yep da nak kahwin dah..*clap2!!
MUAHX!

banner contest
* moment to remember *

^.^

5 comments:

safiyyahosman said...

thanks babe:)

Cik Ayen said...

haha! sejak bila plak ade nama sesat belakang nama ain tu :p

selongkar carik gmbar! haha

fadzlina said...

heeee~~

.s.o.f.i.a. said...

good luck!!!

fadzlina said...

thnx!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails