Pencanting tegar

10/31/10

contest mimik muke menarik

Salam semua

Okeh2
aku dah boring bace PTC dan kinesiology yang melambak muscle2 n nerves yang perlu disubat ke dalam kepala.
So, aku blogwalking. 
( jalan2 sambil bawak payung ala2 org english ropol2 tu )
lalaalal
.
.
.

VOILA!
n aku jumpak ini contest!!


dari cik cikin yang sgt2lah super gile extreme cute taw!

wawawa...

okeh..aku nk letak gmbar mimik muke aku
jangan terkejut, jangan takot


gambar di atas di snap di hadapan istana budaya
( aku pakai tudung hitam )
wajah perlulah cover cun sambil duduk ala2 puteri gunung ledang yang sangat ayu
http://www.emocutez.com
yela kan, manalah tahu dapat offer kerja blakon teater kt istana budaya. 




dari istana  budaya ke Kolej Tun Syed Nasir
setelah kecewa tak daapat offer blakon tp hana dapat offer cleaner je
http://www.emocutez.com
pada malam 31 ogos 2010
( aku tudung putih )
 kami merayau2 pada waktu malam bagi mencari kedamaian setelah sakit kepala tintong study utk midsem exam
namun apa yang kami dapat hanyalah kegilaan..http://www.emocutez.com



kegilaan diteruskan sampailah pak guard datang
" hey, korang ni sampai bila nak bergambo ni? balik2 bilik"
...
ok, aku tipu.
pak guard tak datang, dye tengok je gelagat kami.
sehinggalah effect Diazepam beransur hilang
kami pulang ke jalan yang benar
( ke bilik untuk sambung study farmakologi)
http://www.emocutez.com

ok, aku nak tag sape eyh:

aleeya ikan

so, tu je
hehe..

http://www.emocutez.com

* sambung study *

8 comments:

Nurul Ashikin said...

huk3! puji2 nie! extra mark! yeah! ^^v thanks 4 joining!

idAti mALek said...

time kasih juge kerna mengetag aku ye too faz too furious

pika said...

datilam!!haha

fadzlina said...

cik syikin: yay!!

dati : join2!

pika: wat la blog..leh men contest2 ni.. =)

pika said...

jgn nk gode aku lah

fadzlina said...

jomlahhhhh..syok2

pika said...

ak xkn tegode ng ko beb

fadzlina said...

alololo...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails