Pencanting tegar

4/7/10

my prince

hari ni cam bosan skit ( yeke?)
aku study neurosains smpai nk lebam...alalaalal
kekadang aku trpikir nk rebus buku neuro tu kasi jampi2 skit then telannn
wawawwawa
*mcm la berkesan nnt sakit perut je dapat..ceiozzz

mnggu dpn da final
hey2!
aku nk dean's list!
tolong boley x?
owh my prince Arthur, please help ur princess in facing her finals...( hey! waklu la dey!)

anyw, kt kolej ni aku trjumpe seorang jejake yg srupe or ala2 mke prince Arthur ( ala yg cter Merlin tu la xkn x taw kot..korg duduk dlm tmpurung ke?? kui3 )
aku x taw la dye 2nd year or 3 rd year
dye course pe pon aku x taw
mke dye mmg cm my Prince Arthur

           aiseymennn...macho syioottt laki aku ni.. i lap u sayangs!
*waklu!

ahahaha...
tyme dinner kolej aritu dye duk sblah meja aku je..omakkkaiiii
nk je aku tgkp gmba skali ngan dye tp...
aku MALUUU!!!
almaklum..aku ni kn sopan2 comel gitu *sila jgn lempang sy*

hey2 fadzlina!!!
jgn berangan okiess!!!
encik Asyraf anda tu nk cmpk mne plakkkkkk 
( err..nk psg spare jeeeee...hahaha...waklu! )

ape2pun..doakan aku yg trbaik tuk final nih.aku cuak thap gaban ni

chioowwww

4 comments:

idAti mALek said...

ai...amik je la gambar prince ko tu kat blog aku...aku faham....hahaha...tp aku ade mmbe cmtu kot...kalo itu la yg ko kate prince arthur...tp x same plak..wahahahahaha

oi penat la word verification ni...off kan la..

fadzlina said...

dye senior kte la dati..
kalo x silap laa
aku rs ade kt gmba yg ko tgkap tu

ala biala..aku pnye suke la nk ltak word vrification tu..haha

idAti mALek said...

penat la word verify ni...

senior?

cm org tua ja...hehe..ingtkan budak master...ngahahaha

fadzlina said...

xretila nk wt word very niiiii

mnede org tua..ensem tuuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails