Pencanting tegar

3/23/10

prom night dinner

semalam, pada hari ahad yg lepas..kolej kami yakni KOLEJ TUN SYED NASIR UKM telah mengadakan dinner kolej di Kampung Pengantin kt ngan Ulu Kelang.

pada mulenye aku rase aku pkai cm over...so mmg segan gak la.
tambah2 mama soh pkai kerongsang dye la..bracelet la...
abah siap soh pkai high heels putih lagi!
peh!
tapi akhirnya aku pkai kasut crocs klabu flat sahaja.sebab aku x nk patah pinggang semata2 nk mkn je..hihihi

namun begitu,sesampai je aku kt tmpat kejadian..

jeng jeng jeng

mak aih......
ramai gile pkai prom dress
melayu cina india
mmg 1 Malaysia la!
sume mekap mmg x thn la
byk gile
aku n nani biase2 j
baju2 dorg mmg dahsat la wa ckp sama luuuu

ratusan ringgit dihabiskan utk membeli bj begitu
aku?
xsmpai seratus pon..tu pon mama yg blikan skirt aku..hahaha

makanan?
x sdap sgt
so..aku kecewa..huhu
tujuan asal aku telah diperkotak katikkan
sedey..hihihi

stelah vip mmbebel dgn byknye..tibelah mase bergambar...wewewewee



ni la aku....sampai2 j dati n hana soh aku pose2..aku pon x paham..rpenye dorg adalah mamarazzi..okeh!

bersama roomateku yg tersayang...mira bucuk!!

cm biase la kan..di mana ade aku..di situ ade nani..haha

with beautiful lydia...these are the beautiful OTs!

sekalian gadis2 OT..hihi

masa kitorang tgh sebuk bergamba
tbe2 nani ckp
"faz,xde guys ke nk tgkap gmba ngan kite? pnat i mekap..hahaha"

haha..sengal punye nani
persetankan itu semua
tujuan asalku nk mkn je
n tgk gelagat org
xheran pon kalo xde guys nk tgkp gmba ngan kitorg..sbb dorg bkn hot pon..hahahah

anyw,it was a great experience..=D

berposing kat tangge plak..hihi

2 comments:

idAti mALek said...

ade gambar ngan guys, ko jgn nak tipu, nty aku amik aku pose besar2 kat blog aku,....~ko tngok la lavel ketinggian,,,ngahahahaha

fadzlina said...

ko jahat Dati!!!!!!!!!!!!!!!!!
wawawwaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails