Pencanting tegar

8/12/11

Teringin nak bercuti di luar negara dengan promosi hebat? JOM ikut MAS bebeh!

Assalamualaikum
sempena Ramadhan Al- Mubarak ni.. Malaysian Airlines System ada buat promotion untuk MATTA fair nanti.
 Ha, bile lagi kan nak pergi bercuti cuti ke luar negara yang sejuk- sejuk ada salji dengan harga yang berpatutan kan?

Cepat! Sebelum 16 sept!

Find out what's next from Malaysian Airline System at the upcoming MATTA Fair. In conjunction to the traveling spree, MAS has launched a bunch of deals for domestic and international flights. Booking period valid from now till 16th Sept 2011.

to the infinity... AND BEYONDDD!

Tak teringin nak pi bercuti tempat sejuk2?
Lebih sukakan suasana yang HOT?
Haa.. anda kenal Jojo Struys? Yasmin Hani? Diana Danielle?
These 3 hot chicks need YOU to be their transporter!!
Bila lagi nak rasa cool and kacak kan? hahaha!

cute enough?

11 comments:

mr.oren said...

menarik..tertarik....tapi nak daftar universiti la..hahahaha

CKB said...

tak ye ehh... ala,, booking la utk cuti sem nnt..

mr.oren said...

banyak la hang..hahaha
tak pe la...tunggu offer masa aku honeymoon nnti..
hahahahha

mr.oren said...
This comment has been removed by the author.
CKB said...

banyak pebenda nye aku ni sorg jee.. haha

hang nk kawen da ka? perghh.. taniah la bro. hekhekhek

mr.oren said...

umur baru 21..hahahha

unieMARKS :) said...

best nampaknya,tapi dah ada plan aa :P

CKB said...

oren: pergh...umo nk same plak kann.. hakhakhak

unie: xpe2..sebar2kan kat kengkawan len yep!

mr.oren said...

semua tu kebetulan ja~
hahaha

qudwa said...

haha...x ley kot join..XD

CKB said...

oren: ye2..coincidence...

qudwa: xpe2..minta sebarkan ye..bnde baik bia share sme2. ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails