Pencanting tegar

8/14/11

BEN Ashaari tanya.. blog kita best tak??

kehkehkeh!
ni segmen beliau. 
mau join? sini tekan!

17 comments:

Izzul Amir said...

hehe singgah jugak :)
nice ~

Maya Lisa said...

blog yang simpel sayangg ^^


iklan sayang terduduk kemas...

tapi sayang,, bloglist sayang panjang sangat. syg boleh jadikan scroll punye style. kemas lagii ~~

BYE BYE !

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Emilly Amisa said...

tengs sbb menyinggah blog i yg hijau tu ye~ :) hehe

eeee.... i suke sesangat la header u tu~~~ kreatif taw

miss inna said...

inna dtg golek2 kat sini...^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cx's said...

cx pn join segment abg ben :) Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah sini

http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

osHin said...

singgah ke blog best :)

Iffah Afeefah said...

hiho

sampai sini pulak

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Azzah said...

sayurlemak singgah tengok blog kain batik yang best..he..he..http://sayurlemak.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

TeAqArH said...

salam..singgah dr segmen BA.....cari info n cari kenalan..^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

CKB said...

trima kasih semua kerana singgah..nanti ble ade mse terluang sy akan singgah n polo anda semua ye. maaf kalo lmbat bg knjungan balas. ;)

Fad said...

hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...

Salam perkenalan dan salam ramadhan...

Jemput dtg sini....

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

nur amalina athman said...

balas kunjungan, blog kamu simple, nice..:)
apa kata bloglist n blog archive buatkan dalam bentuk scroll, jimat sikit ruang.

eh2, jemput join my first ga,http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/08/first-giveaway-by-amalina-athman.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails