Pencanting tegar

1/1/10

midvelly


yaaa.....disebabkan pada hari semalam yakni hari khamis kami xde klas..maka aku, dati, ecot, nani n hana pegi berpoye2 di midvelly..huhu

sesampai saje kami di midvelly, aku, dati n ecot pg cr tmpt make sbb prut da lapo
hana n nani x join sbb nani poso n hana plak da make sblom pegi.


kami makan di Rasamas..sdap jugakla



senyum semua!!!!

 

lenguh doh kaki den ni..:P
 
pas mkn...kami menuju ke arked..main arked dan mng'havoc'kn keadaan arked yg da sedia havoc.huhu
pas maen arked kami pegi men boling..mak aihh..rmai gilakk smpai kne wat waiting list.
pastu kami pon pegila amik kasut boling.....

 
gaya ecot

 

dati yg hebat...ferrr

 

yaaa...balingan memukauuu..ahaha

pas men boling, kami pegi smayang asar
peh tu sambung solat maghrib
then g make
pastu jale2 cuci mate

kami pulang ke KTSN around 10 pm
ferr..kalo mak aku taw aku balik mlm cmni..mmg masak la aku..hihihi
but it was fun n worth it anyway
bkn slalu dpt jale2 ngan saing

 

 

 

4 comments:

idAti mALek said...

oish...sape yg buat aksi maut punye??????....
hak3...
nty aku nak amik gmbar kat ko weih....em..blog aku x update agi...update2 je msti ade muke ko...~wakakakakaka

fadzlina said...

huh?xyah r byk sgt mke aku..aku kn low profile..wakakaka

Adi Wahab said...

salam alaik...salam ziarah..

terjumpa komen awk di blog Faisal Tehrani..

skadar pesanan,berhati-hati dengan artikel2 dia n buku2 dia..

dia kempen sayang pada Ahli Keluarga..tentang saydina husin..

kita x nafi..kita semamngnya sayang pada ahli keluarga nabi..

tapi kalau awak perasan,dia xpernah sbut sahabat2 nabi..Abu Bakr, Umar, Utsman..

mereka2 ni tidak menerima para sahbat...

kita sayang ahli keluarga nabi, kita doakan mereka...tp kita x leh melampau dlm hal ni..sbb sikap melampau ni akn bawa kepada perkara yg lebih buruk..ada dikalangan mereka yg menyatakan Ali yg sepatutnya menjadi Rasul dan bukan Nabi Muhammad..

hope lebih berhati2 dengan faisal tehrani.

Adi Wahab said...

InsyaAllah...barakallah fik..mudah2an dapat menilai dengan cara yang adil..

tidak salah berbeza pandangan,
selagi mana pandangan yang yang dilontarkan tidak bercanggah dengan prinsip Islam...apatah lagi yang melibatkan isu aqidah umat islam..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails